2009

έτος ορόσημο για την μεταστροφή της φιλοσοφίας της εταιρίας με την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή στην Ελλάδα του Ιταλικού οίκου Gruppo GANI και της εταιρίας ELEKTA με τα premium διακοσμητικά χρώματα και επιχρίσματα εισερχόμαστε στην ιδιαίτερη αγορά αρχιτεκτονικών υλικών και interior design.

2010

παρουσιάζουμε στην Ελληνική αγορά την premium σειρά προϊόντων φυσικής τσιμεντοκονίας και τσιμεντοκονίας ρητίνης για δάπεδο, μπάνιο και τοίχους.

2018

αποκτούμε την αποκλειστική διάθεση της Ιταλικής εταιρίας VIERO decoratives με premium φυσικά διακοσμητικά κονιάματα και χρώματα.

2020

παρουσιάζουμε την νέα σειρά CALCE TERRA με premium φυσικές οικολογικές βαφές και φυσικά οικολογικά κονιάματα.

Η εταιρία το 2020 μετονομάστηκε σε TSOKAS MATERIALS (Τσόκας Νικ. Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε.). Σκοπός μας είναι η διάθεση premium προϊόντων υψηλής ποιότητας  με την ταυτόχρονη παροχή υψηλής τεχνογνωσίας και σωστής εφαρμογής. Δίνουμε έμφαση στην ανάδειξη του αρχιτεκτονικού design με ιδιαίτερα υλικά και υφές καθώς και στις επιλεκτικές συνεργασίες σε Β2Β επίπεδο. Η συνεργασία της εταιρείας σε projects με υψηλά standards & απαιτήσεις όπως ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, κτίρια γραφείων, ιδιωτικές βίλες και κατοικίες υψηλών προδιαγραφών, σε απόλυτο συντονισμό με αρχιτεκτονικά μελετητικά γραφεία, αρχιτέκτονες, interior designers και κατασκευαστικές εταιρείες αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα από τον πελάτη και τον μελετητή από το αρχικό στάδιο έως και την υλοποίηση του έργου, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις που αφορούν την σωστή επιλογή των υλικών  που θα αναδείξουν τον χώρο σας, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών καθώς την απαραίτητη καθοδήγηση για την άρτια εφαρμογή τους.

Η εταιρία GRUPPO GANI δραστηριοποιείται στην Ιταλία πάνω από 30 χρόνια με έδρα το Como και με 2 εταιρίες που υπηρετούν το interior design. H πρώτη εταιρία του group είναι η ELEKTA με τρείς διαφορετικές σειρές – γραμμές παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων Ιταλικής προέλευσης.

LINEA RESINE, σειρά premium προϊόντων κατάλληλα για χρήση σε δάπεδα, μπάνια, τοίχους. Mineral micro cement (Φυσική τσιμεντοκονία), Resina (Τσιμεντοκονία ρητίνης).

CALCE TERRA, premium σειρά φυσικών οικολογικών κονιαμάτων κατάλληλων για χρήση σε τοίχους με πιστοποιητικά. CALCE TERRA (Φυσικές βαφές & κονιάματα).

LINEA DECORATIVI, premium σειρά διακοσμητικών χρωμάτων & επιχρισμάτων για χρήση σε τοίχους.

Η δεύτερη εταιρία του group GANI COLOR εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση διακοσμητικών ρητινών όπως π.χ. υγρό γυαλί καθώς και σε ειδικές βαφές 2 συστατικών για ξύλο, μέταλλο και πλαστικό.

50 χρόνια παρουσίας σε περισσότερες από 30 χώρες με πολυεθνικό προφίλ (Ομίλου CROMOLOGY), διατηρώντας την παράδοση. 100% made in Italy (εργοστάσιο παραγωγής με έδρα το Lucca, Tuscany).

Προϊόντα Υψηλής ποιότητας.

Η  γκάμα της VIERO decoratives έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν τρόπο μετατροπής των προσωπικών συναισθημάτων σε πραγματικότητα χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τα χρώματα, τις υφές και τη δημιουργικότητα. Από την γέννηση της, η επιχειρηματικότητα διεθνών εξαγωγών αποτέλεσε βασικό παράγοντα ανάπτυξης & επιτυχίας. Η VIERO ιδρύθηκε από τον Mr. Pacifico Viero το 1967 (Novara, Italy), ξεκινώντας με εξαγωγές στην κοντινή Ελβετία. Το 1975 η VIERO έγινε ηγέτης στην αγορά της Μέσης Ανατολής στα διακοσμητικά επιχρίσματα προσόψεων κτιρίων εξωτερικής χρήσης.

‘80 – Η VIERO ξεκινά την σειρά διακοσμητικών χρωμάτων και επιχρισμάτων για τοίχους στην Ευρώπη.

‘90 – Η VIERO εξάγει στη Ρωσία , ως πρώτη Ιταλική εταιρία.

2000 – Η VIERO ξεκινάει στην Κίνα και σε λιγότερο από 10 χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς.

is a Stylgraph’s brand

A NEW LANGUAGE. CERAMIC STONEWARE AND WALLPAPER AS A TANGIBLE INSTRUMENT, AND A GRAPHIC SIGN AS A LINGUISTIC TOOL

Styl’editions is a new brand proposed by Stylgraph, a leading company and reliable partner of the most important flooring and upholstery companies in the world, designing surfaces with over 30 years of experience. A new challenge for the company of proposals of decorated large ceramic slabs which aim to offer complete freedom of choice and movement, to faithfully assist in the construction of the designed environment. Another sector in strong development is the dedicated wallpaper department, which produces decorative solutions upon customers’ requests, in addition to the available company catalogs. The synergy between Stylgraph’s long-standing experience in ceramic surface design and the creative management of Gumdesign offer an in-motion catalogue, based on insight and research of raw materials, color and graphic.